Glazen tafelblad

Is uw glazen tafelblad kapot of bent u op zoek naar een tafel met een glazen tafelblad?
Dan bent u bij BOR-design aan het juiste adres.
Wij maken ieder glazen tafelblad uitsluitend van stevig veiligheidsglas. Het blad is gemakkelijk schoon te houden en krast bijna niet. In ons atelier in Lienden maken we unieke bijzettafels, sidetables, salontafels en tv-meubels van glas.

Op maat

Zoekt u een tafelblad met een facet? Welke uitvoering, vorm of afmetingen u ook wilt, wij maken alles op maat en komen het bij u thuis bevestigen. Of u levert uw tafel bij ons af en wij bevestigen het glazen blad voor u in ons atelier in Lienden.

We maken ook glazen tafels volledig op maat. Dan kiest u zelf het model en met welk materiaal en welke afwerkwijze het gemaakt wordt. Kiest u bijvoorbeeld voor een ronde salontafel met glazen tafelblad en met poten van acrylaat of ziet u liever een rechthoekig model met ronde hoeken en poten van beukenhout in uw woonkamer staan? Het glazen tafelblad wordt desgewenst gekleurd of gematteerd geleverd. Het kan voorzien worden van een breed facet. U beslist helemaal zelf. Uiteraard adviseren we u graag.

Contact

Neem contact met ons op via 0344 – 603 750 en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen. Een afspraak maken kan natuurlijk ook. Dan kunt u zelf komen kijken naar de diverse uitvoeringen van glazen tafelbladen die wij ook u kunnen maken. We zien u graag verschijnen.

Kies voor een designtafel

Voor iedere klantenwens zijn wij in staat om compleet op maat gemaakte glazen designtafels, tv-meubels en sideboards te ontwerpen en te leveren. Onze designmeubels bestaan in de meeste gevallen uit een combinatie van glas, plexiglas en hout. Uiteraard bepaalt u zelf het model, het materiaal en de afwerkwijze.