Maatwerk Meubelen

Lijstenmaker en galeriehouder: liefde voor glas én kunst

Bij een prachtig, kostbaar kunststuk hoort natuurlijk een net zo mooie lijst. U kunt, een lijst, die het kunststuk complementeert én beschermt, door Rob Jurres op maat laten maken.

Lijstenmakerij

(klik op de foto om te vergroten)

Wij werken niet met standaardmaten, maar bekijken voor elk aangeleverd werk de mogelijkheden. De lijsten worden voor ieder werk apart op maat gemaakt. Onze ambachtelijke werkwijze geeft de zekerheid van een uniek resultaat en uw tevredenheid. Ook al is onze werkwijze uniek, wij blijven in staat om de scherpste prijzen in de regio te bieden.

Galerie

(klik op de foto om te vergroten)

U bent van harte welkom in onze showroom

Op afspraak kunt u onze showroom bezoeken, die ook fungeert als galerie voor diverse kunstenaars. Regelmatig schaffen we ook nieuwe kunstwerken aan. We beschikken over werken van gerenommeerde Nederlandse kunstenaars als Ad Arma, Anton Heyboer en Theo Koster, maar ook van regionaal bekende kunstenaars voor een relatief bescheiden prijs. Verder is er een ruime collectie van Surinaamse en Antilliaanse kunstenaars zoals Erwin de Vries, John Lie A Fo, Vijfhuizen, Soeki, Anton Vrede en anderen, zodat wij in onze galerie/showroom in totaal meer dan 250 originele werken presenteren. Bekijk een impressie van ons huidige aanbod.

Contact opnemen