Lijstenmaker en galeriehouder: liefde voor glas én kunst

Bij een prachtig, kostbaar kunststuk hoort natuurlijk een net zo mooie lijst.
U kunt, een lijst, die het kunststuk complementeert én beschermt, door Rob Jurres op maat laten maken.

Lijstenmakerij

Wij werken niet met standaardmaten, maar bekijken voor elk aangeleverd werk de mogelijkheden. De lijsten worden voor ieder werk apart op maat gemaakt. Onze ambachtelijke werkwijze geeft de zekerheid van een uniek resultaat en uw tevredenheid. Ook al is onze werkwijze ambachtelijk, wij zijn in staat om altijd de scherpste prijzen in de regio te bieden.

Naar mijn mening hoort een lijst het werk te ondersteunen en te accentueren.  De aandacht moet naar het werk gaan en niet naar de lijst. In ruim 20 jaar heb ik de nodige ervaring en vakmanschap opgedaan, om u vakkundig te adviseren.  Deze werkwijze kan ik mij permitteren omdat het maken van lijsten niet mijn belangrijkste bron van inkomsten is.

U bent van harte welkom in onze showroom

Op afspraak kunt u onze showroom bezoeken, die soms ook fungeert als galerie voor diverse kunstenaars. Regelmatig schaffen we ook nieuwe kunstwerken aan. We beschikken over werken van gerenommeerde Nederlandse kunstenaars als Ad Arma, Anton Heyboer en Theo Koster, maar ook van regionaal bekende kunstenaars voor een relatief bescheiden prijs. Verder is er een bescheiden collectie van Surinaamse en Antilliaanse kunstenaars zoals Erwin de Vries, John Lie A Fo, Vijfhuizen, Soeki, Anton Vrede en anderen, zodat wij in onze galerie/showroom in totaal meer dan 250 originele werken presenteren. Bekijk een impressie van ons huidige aanbod.

OOK BIJ DE LIJSTENMAKERIJ STAAT DE KLANT CENTRAAl

U heeft de keuze uit wel 500 verschillende lijsten. “Alle lijsten worden tot op de millimeter op maat gemaakt,” legt Jurres uit. “Het in verstek kappen en assembleren of lijmen doen wij in eigen beheer. We maken alleen dingen waar we volledig achter staan. Vind ik iets niet mooi, dan maak ik het niet. In overleg met de klant ontstaat meestal de beste oplossing. ‘Made to measure’ is ook hier ons motto, alles toegesneden op úw wensen, want bij maatwerk staat u als klant altijd centraal.”

Kies voor een designtafel

Voor iedere klantenwens zijn wij in staat om compleet op maat gemaakte glazen designtafels, tv-meubels en sideboards te ontwerpen en te leveren. Onze designmeubels bestaan in de meeste gevallen uit een combinatie van glas, plexiglas of hout. Uiteraard bepaalt u zelf het model, het materiaal en de afwerkwijze.