Glazen designtafel: Specials

Het ontwerp van onze tafels is tijdloos door zijn eenvoud en geschiktheid voor elk interieur.
Door de transparantie tonen onze tafels ruimtelijk en stralend,
zonder de aandacht van andere meubels en interieur weg te nemen.
Al onze glazen tafels zijn ambachtelijk maatwerk en worden uitsluitend op bestelling geproduceerd.

Maatwerk Meubelen

Onze tafels worden geleverd in een groot aantal standaardmaten, waarvan de glasplaten vaak voorradig zijn. Als u iets speciaals wenst, denken wij met u mee en proberen we een passende oplossing te vinden. Op verzoek kunnen we vrijwel elke gewenste maat leveren. In overleg en soms met behulp van een tekening zijn we in staat om een speciaal of afwijkend model voor u te maken. Hiervoor worden de glasplaten per stuk besteld en aangeleverd. Bekijk een greep uit de mogelijkheden.

Kwaliteit en veiligheid

Alle glasplaten bestaan uit gehard veiligheidsglas en de zijkanten zijn altijd plat poly geslepen, wat een glad en mooi afgewerkt geheel geeft. Hoewel het glas, wettelijk gezien, niet gehard hoeft te zijn, hebben wij daar toch toe besloten in uw belang. Gehard glas is veiliger, omdat het in geval van een breuk uiteenvalt in ongevaarlijke kleine deeltjes en zodoende de kans op letsel aanmerkelijk beperkt. Een ander belangrijk voordeel is dat gehard glas zes keer sterker is dan normaal glas.

Op maat

Als u dat wilt, maken we uw glazen tafel in een afwijkende maat. Dan kiest u zelf het model, het materiaal, en de afwerking. Gaat u bijvoorbeeld voor een ronde bijzettafel met poten van beukenhout of juist voor een vierkant model met deltahoeken en poten van acrylaat? De keuze is aan u. Bij een tafel op maat kunt u ook kiezen voor een matte glasplaat. Bovendien is het mogelijk om de bovenste glasplaat van een breed facet van 25 millimeter te voorzien. Uiteraard adviseren we u hierbij.

Kies voor een designtafel

Voor iedere klantenwens zijn wij in staat om compleet op maat gemaakte glazen designtafels, tv-meubels en sideboards te ontwerpen en te leveren. Onze designmeubels bestaan in de meeste gevallen uit een combinatie van glas, plexiglas of hout. Uiteraard bepaalt u zelf het model, het materiaal en de afwerkwijze.