Maatwerk Meubelen

Het ontwerp van onze tafels is tijdloos door hun eenvoud en geschiktheid voor elk interieur. Door de transparantie tonen onze tafels ruimtelijk en stralend, zonder de aandacht van andere meubels en interieur weg te nemen. Al onze glazen tafels zijn ambachtelijk maatwerk en worden uitsluitend op bestelling geproduceerd.

De glazen designtafels bestaan grotendeels uit een combinatie van glas en acrylaat (Plexiglas) met eventueel hout of metaal en zijn leverbaar als salontafels, bijzettafels, sideboards en tv-meubels. De glasplaten kunnen ook gematteerd of gekleurd worden geleverd. Daarnaast kan de bovenste glasplaat worden voorzien van een 25-millimeter-breed facet.

Model The HagueModel MadridModel MonacoModel RomeSpecials

Bijzettafels, eettafels, salontafels, tv-meubels, sideboards en meer…

Glazen designtafel: Model The Hague

(klik op de foto om te vergroten)

Model The Hague is een combinatie van glas en vierkante acrylaatpoten. De poten kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt: Standaard, Facet, Delta en Delta Facet. Voor de salontafels zijn de poten dikker dan van de sideboards en bijzettafels. Standaard zijn ze strak, maar ze kunnen ook geleverd worden met een facet (buitenste hoeken afgeslepen). Bij bewerking Delta is een driehoekige vorm uitgespaard uit de bovenste hoek van elke poot. Deze bewerkingen kunnen ook gecombineerd worden tot de Delta Facet. Indien gewenst kan de bovenste glasplaat worden voorzien van een 25mm breed facet.

Standaard

standaard_srcset-large

Facet

facet_srcset-large

Delta

delta_srcset-large

Delta Facet

deltafacet_srcset-large

Glazen designtafel: Model Madrid

(klik op de foto om te vergroten)

Dit model is een combinatie van glas en vierkante houten poten. Voor de salontafels zijn deze dikker dan van de sideboards en bijzettafels. De poten kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Standaard zijn ze strak. Ze kunnen ook worden geleverd met een facet (de uiterste vier hoeken van de tafel zijn er dan afgeschaafd). De poten zijn meestal van massief beukenhout, wat naturel of in de kleuren kersen, wengé, zwart of white-wash kan worden geleverd. We maken de poten ook uit andere houtsoorten zoals massief eikenhout of notenhout.

Glazen designtafel: Model Monaco

(klik op de foto om te vergroten)

Model Monaco is een prachtige designtafel in een combinatie van acrylaat en glas. Deze serie heeft een bovenblad dat groter is dan het onderblad. Door deze overstek oogt de tafel royaal en rijk. Het bovenblad is 10 millimeter dik met afgeronde hoeken.

Glazen designtafel: Model Rome

(klik op de foto om te vergroten)

Het Rome-model bestaat uit een combinatie van gehard glas en acrylaat. De poten voor salontafels zijn dikker dan die van de sideboards en bijzettafels en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Het brede dubbele facet loopt bij de serie Modern tot op de grond en bij de serie Klassiek vanaf de onderste glasplaat omhoog. Deze bewerkingen kunnen ook worden gecombineerd met een bovenste glasplaat, voorzien van een 25-millimeter-breed facet.

Glazen designtafel: Specials

(klik op de foto om te vergroten)

Onze tafels worden geleverd in een groot aantal standaardmaten, waarvan de glasplaten meestal voorradig zijn. Als u iets speciaals wenst, denken wij met u mee en proberen we een passende oplossing te vinden. Op verzoek kunnen we vrijwel elke gewenste maat leveren. In overleg en soms met behulp van een tekening zijn we in staat om een speciaal of afwijkend model voor u te maken. Hiervoor worden de glasplaten per stuk besteld en aangeleverd. Bekijk een greep uit de mogelijkheden.

Kwaliteit en veiligheid

Alle glasplaten bestaan uit gehard veiligheidsglas en de zijkanten zijn altijd plat poly geslepen, wat een glad en mooi afgewerkt geheel geeft. Hoewel het glas, wettelijk gezien, niet gehard hoeft te zijn, hebben wij daar toch toe besloten in uw belang. Gehard glas is veiliger, omdat het in geval van een breuk uiteenvalt in ongevaarlijke kleine deeltjes en zodoende de kans op letsel aanmerkelijk beperkt. Een ander belangrijk voordeel is dat gehard glas zeven keer sterker is dan normaal glas.

Heeft u uw hart al verloren aan één van onze ontwerpen? Speelt u met de gedachte aan zo’n prachtige verrijking van uw woonomgeving? Benieuwd naar de kosten van zo’n glazen designmeubel?

PrijslijstContact opnemen